Kroner, Broer og Indlæg

​Hvis en tand har mistet sin styrke, f.eks. som følge af en stor fyldning, ved rodbehandling (hvor tanden bliver mere porcelænsagtig og derved letter knækker) eller ved revner (infraktioner) kan styrken ofte tilbagevindes med en tandkrone.

Når tandlægen udstyrer end tand med en krone af metalkeramik (guld med porcelæn), en ren porcelænskrone eller en guldkrone bliver tanden genopbygget til den oprindelige form. Kronen fungerer populært sagt som en slags tøndebånd, der beskytter den mod yderligere skader. Tanden bliver dermed bevaret sammen med dens tyggevene og kosmetik. Derfor er en krone ofte den mest fornuftige og langsigtede løsning – også økonomisk.

Faserne krone-/brobehandling udgøres af:

Beslibning af tand/tænder, evt. forudgået af en opbygning af tanden (oftest ved rodbehandlede tænder). Undersøgelser har vist at i ca. 10-20% bliver det efterfølgende nødvendigt at behandle tanden. Dette gøres altså ikke rutinemæssigt på forhånd!

Der tages aftryk og farveprøve (denne enten hos os eller hos tekniker) og der fremstilles en midlertidig krone som skal beskytte tanden indtil den endelige krone kommer til cementering. Efter aftrykstagning kan tanden være følsom for kulde, varme og også øm ved tygning. Disse gener kan vare i op til 3 måneder efter indlægget/kronen eller broen er sat på.

Nødvendige rodbehandlinger og stiftopbygger er ikke inkluderet i prisen på en krone, et indlæg eller en bro. Den samlede pris på en behandling vil fremgå af det individuelle prisoverslag.

Der gives 5 års garanti på indlæg/kroner og broer, under forudsætning af normalt brug (tygning), god mundhygiejne og regelmæssige kontroller her på klinikken.

Kronerne/broerne udføres af en godkendt dansk tekniker

Det at fremstille den æstetisk set optimale krone, altså en krone som i høj grad ligner en naturlig tand er lidt af en kunst. Der er derfor også forskel på de tandtekniske laboratoriers arbejde og på den pris tandlæger betaler til teknikeren for dette arbejde. En ret betydelig del af en krones pris går til den tandtekniker som fremstiller kronen.

Udenlandske teknikere er typisk billigere, fordi arbejdslønnen mange steder i udlandet er meget lavere samt det faktum at der er større produktion. Derfor kan man spare penge, hvis tandlægen vælger en udenlandsk tekniker til sit kronearbejde. Men til gengæld er der typisk ikke helt den samme garanti på kronen. Hvad æstetik angår har en dansk tekniker bedre mulighed for at gøre det allerbedste job. Det grundet at teknikeren ved selvsyn kan se tænderne fysisk, tage en præcis farveprøve, se furer og andre særegne træk ved den enkelte persons tænder. Valget står altså mellem en billigere pris og optimal æstetik (+ typisk en bedre garanti)

Vi har valgt kun at bruge dansk tekniker til vores kroner, broer og indlæg, da vi indtil videre, ikke har kunnet finde en udenlandsk tekniker, der lever op til vores krav om kvalitet og æstetik.

​Høj kvalitet til gode priser

Se prisliste her

​Tryg og personlig tandbehandling

Lær os bedre at kende

​Forebyggelse fremfor behandling

Læs mere

Book din nu, let og hurtigt!

Du er også meget velkommen til at ringe til os på 38 28 86 96 for at booke tid.

Kundeudtalelser

​Det siger vores kunder

stars

"Super godt sted, de er utrolig professionelle, og altid super sød og venlig behandling👍"​

Kim Hansen

stars

"Er ny patient hos Tandlægerne Heidi Helsø. Fik super god behandling, vejledning, snak og grin. Kan varmt anbefale stedet."​

Heidi Jensen

stars

"Sød dygtig og billige priser kan bestemt anbefales👍👍og hygiejnen er iorden"​

Henning Pedersen

Om klinikken

Klinikken ligger i Brønshøj, tæt på Husum Torv. Har du spørgsmål til behandlinger eller andet kan du ringe eller skrive til os.

Åbningstider

Mandag​

09.30 - 17.00

Tirsdag​

09.30 - 16.00​

​​​Onsdag​

08.00 - 15.00

Torsdag​

10.00 - 18.00

Fredag​

09.00 - 14.00

Lørdag og søndag​

Lukket​

Tandlæge Heidi Helsø ApS​

Frederikssundsvej 302 A, 1. sal

2700 Brønshøj

- Find vej med Google Maps

CVR: 33052545​

Telefon: 38 28 86 96

E-mail: info@broenshoej-tand.dk