FĂĄ en professionel paradentosebehandling

Oplever du tegn på paradentose? Så er det vigtigt med en hurtig paradentosebehandling. Hos Tandlægehuset Brønshøj-Tand er denne behandling netop ét af vores fokusområder. Vores klinik er beliggende i Brønshøj – nær Husum og Bellahøj.

​

Det er vigtigt, at du reagerer hurtigt, hvis du har mistanke om paradentose. Vi er nemlig dygtige til at opdage sygdommen hurtigt, sĂĄ vi kan forebygge den med det samme.

Sygdommen er egentlig tandkødsbetændelse, som efter en længere periode er i stand til at nedbryde knoglen (paradentose) omkring tanden. Det kan i værste fald resultere i løsning og tab af den enkelte tand eller tænder.

​

I vores klinik kan du trygt stole på, at vi har mange års erfaring og viden inden for den nyeste tandlægevidenskab. Når du kommer ind til os, vil du derfor opleve, at fokus i høj grad er på forebyggelse fremfor behandling. Vi gør alt, hvad vi kan for at stoppe sygdommen med det samme.

​

Vi tilbyder:

  • Kompetente og dygtige tandplejere
  • Stor erfaring med netop paradentosebehandling
  • ​Fair priser uanset behandlingsform
  • Professionel vejledning

​

Hvad koster paradentosebehandling?

Vores priser på behandling af paradentose i klinikken er som sagt billige sammenlignet med andre steder. For os er det nemlig vigtigt, at du som patient ikke skal vende hver en krone for at få mulighed for at betale dine tandlægeregninger. Det samme gør sig derfor gældende med lige netop denne behandlingsform.

​

Ved denne behandling laver vi en grundig tandrensning samt en optimal vejledning til, hvordan du i fremtiden selv kan pleje dine tænder og dermed forebygge paradentosen. Din pris på en paradentosebehandling kan derfor i visse tilfælde variere alt efter, hvor omfattende behandlingen er. som udgangspunkt vil prisen starter ved 190 kr. for en almindelig tandrens.

​

Vi giver desuden rabat pĂĄ 10 % til pensionister og 20 % til studerende med fremvisning af studiekort pĂĄ frie ydelser.

​

Kontakt os her for at høre mere

Hvis du har flere spørgsmål angående behandlingsformen, selve tilstanden eller vores priser, er du til hver en tid velkommen til at kontakte os.

​

Ring i klinikkens åbningstid på telefon 38 28 86 96, eller send en mail til info@broenshoej-tand.dk. Du er også velkommen til at sende en besked i kontaktformularen. Vi tilbyder også påsætning af tandkrone.

​Høj kvalitet til gode priser

Se prisliste her

​Tryg og personlig tandbehandling

Lær os bedre at kende

​Forebyggelse fremfor behandling

Læs mere

Book din nu, let og hurtigt!

Du er ogsĂĄ meget velkommen til at ringe til os pĂĄ 38 28 86 96 for at booke tid.

Kundeudtalelser

​Det siger vores kunder

stars​

"Super godt sted, de er utrolig professionelle, og altid super sød og venlig behandling👍"​

Kim Hansen

stars​

"Er ny patient hos Tandlægerne Heidi Helsø. Fik super god behandling, vejledning, snak og grin. Kan varmt anbefale stedet."​

Heidi Jensen

stars​

"Sød dygtig og billige priser kan bestemt anbefales👍👍og hygiejnen er iorden"​

Henning Pedersen

Om klinikken

Klinikken ligger i Brønshøj, tæt på Husum Torv. Har du spørgsmål til behandlinger eller andet kan du ringe eller skrive til os.

Ă…bningstider

Mandag​

09.30 - 17.00

Tirsdag​

09.30 - 16.00​

​​​Onsdag​

08.00 - 15.00

Torsdag​

10.00 - 18.00

Fredag​

09.00 - 14.00

Lørdag og søndag​

Lukket​

Tandlæge Heidi Helsø ApS​

Frederikssundsvej 302 A, 1. sal

2700 Brønshøj

- Find vej med Google Maps

CVR: 33052545​

Telefon: 38 28 86 96

E-mail: info@broenshoej-tand.dk