Skal du have pĂĄsat en tandkrone?

Har du interesse i at få en professionel tandkrone hos en kompetent tandlæge? Så er du landet det helt rette sted. Hos Tandlægehuset Brønshøj-Tand står vi klar til at hjælpe dig. Vi holder til i Brønshøj, hvor vi hjælper mange fra blandt andet Husum og Bellahøj.

​

Der kan være flere årsager til, at der er behov for at få påsat en tandkrone. Vælger du os som din foretrukne tandlægeklinik, får du påsat en krone, der er fremstillet af danske tandteknikere. Fordelen her er, at de er underlagt et kontrolbesøg af Sundhedsstyrelsen, der sikrer kvaliteten og ikke mindst sundheden.

​

Én af de mest almindelige årsager til at få påsat en krone er for at sikre, at eventuelle svækkede tænder ikke knækker. Har tanden allerede været knækket op til flere gange, kan det være nødvendigt at bygge kronen op i plast med en rodstift. Vi finder altid den rette løsning til dig.

​

Vi tilbyder:

  • Kompetente og erfarne tandplejere
  • Forskellige former for tandkroner
  • ​Fair priser

​

Hvad koster en tandkrone?

Vores priser på en tandkrone kan variere, alt efter hvilken variant behandlingen kræver. Har du for eksempel allerede en krone, der er knækket, kan det være nødvendigt at fremstille en ny krone på tanden i støbt metal. Her hæfter vi den i rodkanalen allerede inden, vi fremstiller kronen.

​

En metalkeramisk krone koster 5.500 kr. – og en metalkeramisk krone på fortanden koster mellem 5.500-6.198 kr. En metalkeramisk bro (pr. led) koster 5.200 kr. for en ny.

​

​

Derudover får pensionister 10 % og studerende 20 % rabat på frie ydelser, mens der ligeledes er mulighed for tilskud. Priserne afhænger i det tilfælde af, hvilken gruppe du hører til. Vi garanterer for, at du hos os har mulighed for at få en billig pris uanset krone.

​

Ring for mere information om kroner

Hvis du har spørgsmål angående vores priser, kroner, behandlinger eller andet, er du til hver en tid velkommen til at kontakte os. Vi vejleder dig fra start til slut.

​

Ring i klinikkens åbningstid på telefon 38 28 86 96, eller send en mail til info@broenshoej-tand.dk. Du er også velkommen til at sende en besked i kontaktformularen. Vi tilbyder også ​paradentosebehandling.

​Høj kvalitet til gode priser

Se prisliste her

​Tryg og personlig tandbehandling

Lær os bedre at kende

​Forebyggelse fremfor behandling

Læs mere

Book din nu, let og hurtigt!

Du er ogsĂĄ meget velkommen til at ringe til os pĂĄ 38 28 86 96 for at booke tid.

Kundeudtalelser

​Det siger vores kunder

stars​

"Super godt sted, de er utrolig professionelle, og altid super sød og venlig behandling👍"​

Kim Hansen

stars​

"Er ny patient hos Tandlægerne Heidi Helsø. Fik super god behandling, vejledning, snak og grin. Kan varmt anbefale stedet."​

Heidi Jensen

stars​

"Sød dygtig og billige priser kan bestemt anbefales👍👍og hygiejnen er iorden"​

Henning Pedersen

Om klinikken

Klinikken ligger i Brønshøj, tæt på Husum Torv. Har du spørgsmål til behandlinger eller andet kan du ringe eller skrive til os.

Ă…bningstider

Mandag​

09.30 - 17.00

Tirsdag​

09.30 - 16.00​

​​​Onsdag​

08.00 - 15.00

Torsdag​

10.00 - 18.00

Fredag​

09.00 - 14.00

Lørdag og søndag​

Lukket​

Tandlæge Heidi Helsø ApS​

Frederikssundsvej 302 A, 1. sal

2700 Brønshøj

- Find vej med Google Maps

CVR: 33052545​

Telefon: 38 28 86 96

E-mail: info@broenshoej-tand.dk